101 COLLINS STREET

In Education by kelly

101 COLLINS STREET
Client: Guardian Early Learning Centre | Contract: $2.8M | Duration: 12 weeks | Architect: SJB Architects | Procurement: Fixed Lump Sum
"
Working with Tandem has been a pleasure. Knowing their emotional investment and energy in projects will deliver great outcomes for all stakeholders
–Gavin Jennings Director Jeckra
Following the success of Guardian River Garden, Tandem were selected to deliver one of Guardian’s most challenging projects, in the heart of the city. This project has been constructed over two levels, with over 40 tonnes of soil, timber, logs, plants and rocks, contained within the outdoor landscaped areas. Housing a reception area, commercial kitchen, staff amenities and learning environment, along with its unique indoor to outdoor transitions, Tandem have created a truly inspiring facility. This new world of care and play was delivered with precision planning, to provide an exceptional space for childrens development.